Diensten

 • Spoedzendingen

  Na uw telefoontje of email is de koerier binnen 45 minuten bij u om de zending op te halen. Uw zending wordt direct door gebracht naar zijn bestemming. Bij aflevering is er een telefoontje of sms-service waarbij wij u laten weten hoe laat en door wie uw zending in ontvangst is genomen. Zo blijft u altijd op de hoogte!
 • Sameday

  U geeft ons voor 09:00 uur de opdracht. Wij zorgen ervoor dat uw zending binnen 8 uur op zijn bestemming is. Hiermee bespaart u 20% op het spoedtarief. Deze vorm van transport is alleen op werkdagen.
 • Intern. spoedtransport

  Deze diensten bieden wij aan voor zowel kleine koerier zendingen, enkele pallets als complete trailers. Of het nu gaat om een spoedtransport van 33 europallets van Gouda naar Parijs of om een enkele colli of pallets van Praag naar Brussel. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Door onze Europese netwerk waar wij bij aan gesloten zitten
 • Opslag en Warehousing

  Wij beschikken over een beveiligde opslagruimte. De opslagplaats is droog en voorzien van palletstellingen. Wij beschikken over een heftruck. De opslagruimte is goed bereikbaar voor vrachtwagens. Desgewenst beheren wij uw goederen en verpakken het voor verzending na uw opdracht.
 • Distributie

  In geval van meerdere afleveradressen kunnen wij ook een route voor u maken. Omdat dit maatwerk vereist bespreken wij graag met u uw wensen, waarna wij een passende prijsopgave kunnen maken.
 • On Board Courier

  Met een On Board Courier bent u verzekerd van de snelste aflevering. De zending gaat in de tas van de koerier direct mee het vliegtuig in. Deze oplossing is prijzig maar soms de snelste wijze van transport.
 • Meubeltransport

  Met behulp van bestelauto’s met laadliften leveren wij de meubelstukken af bij uw klant; zelfs als de meubels vier hoog met een verhuislift bezorgd moeten worden. Alle meubels worden goed verpakt om schade voor te zijn. Bij het meubeltransport wordt er altijd met twee chauffeurs gewerkt.
 • Route's

  De koerier gaat voor u de opgegeven route rijden en levert en haalt uw zendingen op. Deze service verlenen wij tegen een scherp uurtarief.
 • Postbus service

  Wij sturen elke dag een koerier om uw postbus te legen en desgewenst verzorgen wij de distributie van uw naar diverse vestigingen.
 • Kunst en waarde vervoer

  Ook voor dit vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels een specialist voor deze vorm van vervoer in heel Europa. Onze mensen weten precies hoe ze met uw kunst moeten omgaan en doen dit met de hoogst mogelijke zorg. Dit doen we o.a. voor de Elephant Parade
 • Medisch transport

  Service die verder gaat dan alleen vervoeren door af te leveren aan de juiste personen en afdelingen in ziekenhuizen en verzorghuizen in heel Europa En de juiste auto’s om de kwetsbare medische apparatuur te vervoeren zonder groot gevaar voor beschadigingen.
 • Overnight

  Als u de opdracht aanmeldt via de telefoon of email halen wij uw zending voor 18.00 uur op. De zending wordt de volgende dag in heel Nederland bezorgd. Deze service is alleen voor een handzame colli