Diensten

Spoedzendingen

Na uw telefoontje of email is de koerier binnen 45 minuten bij u om de zending op te halen. Uw zending wordt direct door gebracht naar zijn bestemming. Bij aflevering is er een telefoontje of sms-service waarbij wij u laten weten hoe laat en door wie uw zending in ontvangst is genomen. Zo blijft u altijd op de hoogte!

Internationaal spoedtransport

Deze diensten bieden wij aan voor zowel kleine koerier zendingen, enkele pallets als complete trailers. Of het nu gaat om een spoedtransport van 33 europallets van Gouda naar Parijs of om een enkele colli of pallets van Praag naar Brussel. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Door onze Europese netwerk waar wij bij aan gesloten zitten

Route's

De koerier gaat voor u de opgegeven route rijden en levert en haalt uw zendingen op. Deze service verlenen wij tegen een scherp uurtarief.

Medisch transport

Service die verder gaat dan alleen vervoeren door af te leveren aan de juiste personen en afdelingen in ziekenhuizen en verzorghuizen in heel Europa En de juiste auto’s om de kwetsbare medische apparatuur te vervoeren zonder groot gevaar voor beschadigingen.

Kunst en waarde vervoer

Ook voor dit vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels een specialist voor deze vorm van vervoer in heel Europa. Onze mensen weten precies hoe ze met uw kunst moeten omgaan en doen dit met de hoogst mogelijke zorg.