Warehousing

Komt u opslagruimte tekort of vindt u het prettig een opslagruimte in de buurt van Gouda te gebruiken waarvandaan uw goederen snel en gemakkelijk getransporteerd kunnen worden? Koerier Gouda biedt u warehousing, met eventuele in- en uitslag van goederen aan. U kunt gebruik maken van onze goed bereikbare opslagruimte. Dit is een droge opslagplaats, voorzien van palletstellingen en goed bereikbaar voor vrachtwagens. Wij beschikken over een heftruck, waarmee we uw goederen goed kunnen verplaatsen.

Graag bieden we u verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van onze warehousingservice. Als klant kunt u zelf bepalen in hoeverre u hier gebruik van maakt. Het is mogelijk om alleen gebruik te maken van onze opslagruimte en zelf het transport van uw goederen te verzorgen. Bijvoorbeeld als het voor u gunstig is om een opslagplaats te hebben in de buurt van Gouda, zodat u ook in deze regio uw klanten gemakkelijk en snel kunt voorzien van uw goederen. Koerier Gouda biedt u dan een voor u externe opslagplaats aan.

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van een uitgebreidere service van onze warehousing. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze service voor de in- en uitslag van goederen. U maakt dan gebruik van onze opslagplaats en van onze snelle leveringen. U bepaalt welke goederen er in onze opslagplaats opgeslagen liggen. Wanneer er goederen uitgeleverd moeten worden kunnen wij, aan de hand van productcodes, uw goederen voor u uitzoeken en snel uitleveren. Natuurlijk worden deze goederen ook netjes door ons verpakt. Zo heeft uw klant uw goederen snel in huis, zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Graag bieden wij u een service die bij u past. Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen door te spreken. Wij bieden u graag een helpende hand!